Thursday, September 25, 2008

Happy Befday Dude...

die ni r
pelik camne die leh jadi kwn aku

haha

aku kenal ms form 4 kelas yang paling BESTari
mungkin aku ngn die sekepala otak die memang gile dr sume segi
ape sume die buat musti sukses-sukses


die ni la kawan baik aku
pg lowyat sm2,main boling sm2,mkn nc ayam sm2,pg gsc sm2,naik elite sm2

pai

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
ALLAH bless you

long live

success owez
;)

10 comments:

snm said...

salam B.I
buat saya teringat pd mr.SNM saya. sdh lama xde jamming session. lead guita, bassist, drummer even singer pun dia kdg2 :p
selamat hari lahir utk kwn awak..smga dia sentiasa dlm lindunganNya

senapang said...

hepi buzday jgk..tapi sapa nih?
aku tak kenal pon..
gasak la
ekekeke

Anonymous said...

terima kasih..

nape ni..

jgn dikenang perkara yang lepas..
perkara yang lepas hanya boleh dijadikan pengajaran kita saje..
dikenang untuk menyedihkan hati,takmo lak...

;)

smile owez ya...

~BI~(mls nak login)

bukitilmu said...

senapang..

ekeke...

ni member aku la..

member sperjuangan ms skolah dlu..

Anonymous said...

HAHAHAHA....THANX NALI...EH SILAP...THANX BI...HUHU...TERHARU AKU...KO PON SATU...BUAT POST CAM NI TAK BAGITAU AKU...NI PON KAMAR YG BAGI TAU AKU....HMMM....

BUAT PENGETAHUAN SENAPANG...AKU LA ORG ITU...WAKAKAKA....

NALI...THANX...NNT MAIN BOLING AKU KASI KO MENANG K...;P

HUHU

~~FAIRUL~~
pheirul_excel86@yahoo.com
ym,fs only...

BukiTiLMu ( BI ) said...

eh..

bukan aku selalu menang ke men boling..

ekeke..

ko leh la geng ngn senapang,sbb senapang tu pun kaki goreng gitar gak..

hehe..

sm2..

sem ni ko nak bnje aku ape lak?

senapang said...

aku dah pencen dah..skang layan nasyid ngan gamelan je..wakakakaka

p/s: windu kat ritchie blackmore

BukiTiLMu ( BI ) said...

pencen dr jaming je kan..

kat umh goreng jugak...

huhu

amboi..
ko rindu ritchie tu cm rindu awek lak..

ekeke..

CypherHackz said...

Happy birthday jugak dekat kau bro. Btw bila kau nak buat blog pulak? (sorry, komen ini ditujukan khas untuk pai)

BukiTiLMu ( BI ) said...

hehe..

takpe2..

mmg post ni khas tuk pai bin pun...

ekeke...