Saturday, August 23, 2008

4 Questions Difficult To Answer.

# Why Tarzan doesn't have beard?

# We know the velocity of light but what is a velocity for darkness?

# Why refrigerator have a light at a cold part, not at a frozen part?

# Why A,B,C,D,E,F,G and Twinkle, Twinkle Little Star song has a same rhythm?


p/s=answer me..

kredit to adik aishahtur puye blog.

8 comments:

miziekimiekun said...

agaga mencabar..

BukiTiLMu ( BI ) said...

hehe..

aku copy soklan aishah..

mmg memcabar..

BI pun tak terjwb..

ArELeEz said...

ermm.. d answer is...................
i dunno y la.. haha..
hye! salam kenal! tq for droppin' msg in my chatroom. ;-)

BukiTiLMu ( BI ) said...

YW...

nice to see ya too..


thanks for viewed mine..


;)

Anggerik Hutan said...

sekadar jwpan..hehe
1)sebab tarzan tu tak cukup hormone dekat bhgian beard..
2)dah gelap sbb tu tak tau velocity of darkness
3)pencipta peti ais tu sengaja nak jimat elektrik..sbb bhgian atas tu tak penting sgt
4)agaknya pencipta A,B,C tu sama ngan twinkle2 dan die tak idea nak wat melody lain..

hahaha...macam mane jwpan saya...

BukiTiLMu ( BI ) said...

hehe...

boleh dipertimbangkan..

rs ye betul jugak tu..

;)

thanks agerik cuz viewed mine...

;)

david santos said...

Thanks for your work, my friend.
Congratulations.

BukiTiLMu ( BI ) said...

thank a lot my mate...