Tuesday, October 28, 2008

Troy Lee Design










motor design by troy lee design.....

p/s=tp bi lagi minat superbike...

6 comments:

Anggerik Hutan said...

oo BI minat superbike..kalo sy tak kisah 2 2 pun minat..kalo jenis mcm ni die relaks skit..mungkin sbb tu org tua minat jns yang mcm nikan..jalan jauh tak sakit belakang..hehehe

shikin said...

ingtkan tadi cakap pasal design yg kita nak ambik exam ari sabtu ni...rupa2nye pasal motor...huhuhu...ape yg baik sngt pasal sy ni sampai kata 'dia ni teramat baik'...? baik kat mana ntah...huhuhu...perli sy ek...cedey2...huhuhuhu....

BukiTiLMu ( BI ) said...

anggerik..
a ah...minat sgt kat superbike..choper minat kalu yg custom yer mcm pic2 tu..
superbike ni yg best sbb laju..
cepat sampai...heehee..
eh,nape nak msuk blog kamu tak leh...
dah private ka?


shikin..
hehe...design steel tu memeningkan kepala..meyakitkan hati..design yg ni sedap dilihat..hehe..
eh..mmg betul la..kamu amat2 baik yg pernah sy jumpe.. ;) jgn sedih...tak bek la.. ;p



check my personal blog too

http://nalyumdour.blogspot.com

BukiTiLMu ( BI ) said...

:)

shikin said...

hehehe..
mmg pening kepala pun design tu...
huhuhu...
good luck ek tuk paper sabtu ni...
hehehe...
jiayok...!!!
neway, thanks sbb jadi kawan yg baik pada sy..
boley pulak comment mcm ni kat blog awak ek..
sorry...!!!!
hehehe...

BukiTiLMu ( BI ) said...

hehe..

kamu mmg baik..

:)

ala,takpe..

pape pun keep on bloggin...

(skank kne kurg la sbb musim exam..haha)