Saturday, October 18, 2008

Bunga Api



video

erm,ni video bunga api org cina jiran umh bi wat kenduri masuk umh baru
bape la diorg ni spend tuk bunga api ni

pape pun,agak menarik persembahan bunga api ni
video duration= 2minit15saat

6 comments:

cato;patchi said...

mak ai, lenguh dongak. hahah

BukiTiLMu ( BI ) said...

haha..

tak dongak pun..

stay kat hp ke ats ke..

hehe...

lawa tu bunga api yer..

snm said...

penah tgk mercun/bunga api org2 cina(jiran dpn rumah) nih tp masa majlis kematian ahli keluarga mrk. yg last skali tu, api blast tinggi kt udara :) yg bestnye kit akt msia berbilang kaum dpt tgk adat resam/budaya diorg yg unik2 nih :)

BukiTiLMu ( BI ) said...

owh...ms mati pun de men bunga api ek...

hehe...

cam hpy je diorg smbut org mati...


;p

Anggerik Hutan said...

mesti die banyak habis tu tuk bunga api tu kan...tapi k la dpt tgk percuma..hehehe...BI tak g tanye ke brape RM dia habis:D

Anonymous said...

tak msuk pun..sbb cina kan...

diorg pun tau,diorg tak ajk la..

tp kalu india area sini ade la ajk..

diorg tau halal haram org islam,jd diorg mik catering melayu..
india tu pun lctrr poli,jd byk la student melayu die dtg gak...

;)
~bi~