Monday, February 9, 2009

siapa aman-evo?

kay,kat sini aku nak promote satu website tuk mendonlod movie.

siapa aman?
aku kenal aman ms die lepak kat syok.org
die salah sorg yang aktif mengepost direct link movie di syok.org
tapi skank aman sudah mempunyai forum yer sendiri iaitu aman-evo.forum6(click here)

forum ni ditubuhkan pada Sat Sep 20, 2008 10:04 pm (tarikh admin register) dan sudah mempunyai 1k+ ahli...
forum bru lagi n kalu ade sebarang pertanyaan leh la ke dlm forum tu tuk bertanye kepada moderator2 di sana dan jugak boleh bertaye pada bi.

selamat mendonlod...

No comments: