Tuesday, November 4, 2008

Love Hotel aka Hotel Cinta
















tak pasti la kat mane..tak sempat nak search...


p/s=bile pula masa bi nak bercinta?jeng jeng jeng....

10 comments:

julie said...

puyoo best tu hotel ni.....huhu k la berangan kejap nk hanoymoon kat sana.....hahhhah bf pun xde lg dh berangan......

BukiTiLMu ( BI ) said...

hehe...

berangan takpe..

em,bf tu,kalu da de jodoh,tak kemana...

nnt ade la tu..hehe..

Anggerik Hutan said...

pergh mesti la mhl tu..tgk je la dalam die camner??huhuhu

faizura said...

subhanallah.cntiknya.kalau dapat bilik mcm nie pakai tak keluar la jawabnya. mkn tido semua dlm blik..hehehe

BukiTiLMu ( BI ) said...

angerik...

haha..tau tak pe..mesti mahal..tuk org yg terlebih mampu mesti tak de mslh..
skank ni ngh pikir cmne nak jd org yg terlebih berkemampuan..
hehe..

faizura...

amboi...smpai taknak kua bilik ke...
tkkn nk duk dlm je..ishk3..
hehe..
em,id blog dah ade,bile lak nak wat blog ye?
sy tungu ni...hehe..

;)

BukiTiLMu ( BI ) said...

;)

snm said...

BI :)
perghhh..best betulll..
tp berangan je le :P

BukiTiLMu ( BI ) said...

hehe..

ade duit lebih,leh la..

tp kalu de duit lebih lg baik kite sedekah kan..

;)

tp memang best..

lgpun,kite leh gak ubh suai umh kite jd cmtu..
kan best jugak cmtu..
tak yah g hotel cinta ke hotel sayang ke..

hehehe....

Atiela razmie said...

best klu dpt berbulan madu..huhu :p

BukiTiLMu ( BI ) said...

hehe...mesti la best..

sape kate tak best tu mmg tak tau la kenapa...


hehe..